Nin se meni tääki viikolloppu, liasusa... Mää lährin heti kouluj jälkeem perjantaina Kuusamoon tekkeen semmosta laarunhallinan oma-arviontia yhteen sikäläiseev virmaan. Mun koulukaverilla ko on suvum pualesta sinne suhteita, ni valittiin sis se virma siältä ja siälä semmoselle tarvetta oli. No perillek ko päästiin ni heti lährettiin sitä tekkeen, ja siinä se ehtoo meni selvittäisä sille yrittäjälle yrintuatteita ja avaintuatteita ja niitten erroo, ja paljoo muutaki. Se ko on tehty koko laatukartotus nin kapulakiälellä, ettei meinaa heti tajuta mitä siinä oikein tarkotettaan! Vaikka loppuin lopuks kamalan yksinkertasia hommia :-)

No lavvantaina lährettiin sik käymään kattomasa mitä Posiom mettisä tapahtuu, ja käytiin siä sip pilkillä. Mahrottoman hiano ilma, aurinko paisto ja nin hianot maisemat siä järvellä, että mulle olis jo pelkkä seki riittäny! Eläisäni en ennen ollu pilkkiny, vaikka kamalasti tykkään kyl virvelöirä taimenia :-D Mikäs siinä si oli opetellesa, ko mukana oli oikein alan koulutuksen saanu opas, tän mun koulukaverim miäs meinaan! Siälä sitä sim mennä huruteltiim moottorikelkalla pisij järvee ja kairailtiin reikiä jäähä. Vaihreltiin nääs asiaankuuluvasti paikkaa välillä, ja tiätysti juaruileen muitten pilkkijöitten kans siinä sivusa. Aika paljo siä oliki väkkee, kuka milläki pelillä liikkeellä. Eikä tiatooka heikoista jäistä! Ja mulla ei tiätenkä mittään kameraa ollu eres koko reisusa mukana... Arvakkaa vaan kuin paljo harmitti, ko olis saanu hianoja kuvia otettua vaikka kuin paljo!

No tänäpä mää tulin sik kottiin, ja huamena aamulla kouluun. Jos vaikka ens viikollopun olis vaihteeks kotosalla ;-) Joskus seki vissiin ihan kivvaa, ettei tartte lähtee mihinkä viipottammaan. Mää ainaki tykkään joskus olla ihav vaan yksinäni omasa rauhasa, varsinki jos on kamalasti ollu jottain ohjelmaa. Sitä on ni mukava olla omasa hyväsä seurasa :-D

Niin se pilkkisaalis? No em mää siältä mittään saanu, ja oliv varmaan koko järven ainoo pilkkijä ilman kallaa! Kaveri veti toistakymmentä ahvenaa, ja mää viäresä en saanu ainootaka :-D Pari kertaa sentäs joku kävi siä vähä tökkimäsä mut sihen se jäi. Mää kyl lohrutin niitä kavereita, ko ne oli nin pahoillans konnem mää mittään saanu, et ny on sih hyvä syy mennä uurestans! Ja kyl maar mää vaan menisinki, mukavaa hommaa se oli!