Mää kirjotin valtavan sepustuksen messureisusta ja kaikesta, ko en kerran oo tänne mittään vähhään aikaan kunnolla saanu aikaseks. Ja mitä si tapahtu? No voi persaus se hävis ko tuhka tuuleen, ei kirjotusta missään! Ny ottaa päähän si enemmän ko vähä... Tekis miäli sannoo ruma sana ninko se on!

Ei kai se auta ko alottaa alusta... Jos viä muistan kaikkee eres. No aamusti heräsin sihen ko puhelimmeen tuli Katjalta tekstari, et oonko kiinnostunu lähtee heitim mukkaan Maaseurulta käsim -messuille. No tiätysti mää olin, ko viä sain kyyrityksen koto-ovelta koto-ovelle! Lährimme siis ämmäporukalla, mää, Katja, rinsessa Ellinoora ja Kylli-mummu ajelemmaan Tervolaan autolla ja Verne-pappa meni pappalle sopivalla Pappamopolla muitten moperistien kans. Heitillä näes oli siä semmonen kokkoontumine ja sis siä messuilla oli ne Halvatum papakki. Messut oli kyl muutenki tosi hianot, kamalasti kaikkee kattottavvaa ja ihmeteltävää. Ninko seki ropotti-navetta, josa lehmät on aina vappaana ja tulevat itte sik ko siltä tuntuu, ni sihen ropotin lypsettäväks. Konneet kertoo kaikki maitomäärät ja mairollaarut, senko kattoo siältä vaan kuin se Äpyli jakselee! Varmaan se si on semmosta onnellisen lehmäm maitooki, ko on niitä onnellisen kanan muniaki ;-)

Kamalasti mää en siältä mittään ostanu, mutta jumalattoman hyviä omenia mää kyl löysin! Nin on makkeita ja kirpeitä ja hyväm makusia, ihan ninko olis jostain omasta puusta niitä just keränny! Ei semmosia kamalan torjunta-aine ja tiä minkä myrkyn kerrostamia, ninko kaupan omenat ruukaa nykyään aina olla. Olis siä ollu käsitöitä vaikka minkä moisia, mut em mää sik kumminka niihi lankennu, jätin ne suasiolla muille ninko ihmevoiteet ja silmiklasien puhristus aineekki.

Sim mää lupasin Oidelle kuvvaa mun uuresta tukasta, paanki tähän yhren takaotoksen misä ei toi pärstävärkki nin oo näkyvisä, pellästyisitte viä ;-)

854751.jpg

Ei mikkään huippukuva, mut saa siittä vähä käsitystä et jottain erroo on sihen iänikuseen ponnariin tullu ;-D