Mää sain tolta Minziltä kutsun miättiä et mitä on viiren vuaren päästä elämäsä menosa. Päivämäärä olis si ninko 26.8.2012!

Mää tiätysti olisin koulutustani vastaavisa hommisa ravintolapäällikkönä jossain päin Suamen maata. Ehkä pohjosesa, tai si eteläsä ko en ossaa tähän nys sannoo mihin se elämä viä ;-) Oma yritys tiätysti suunnitelmisa, ja pikkuhiljaa jo etenemäsä seki, muttei viä kumminka pystysä. Miäs vois olla, ja tiätysti kaks koiraa! Ne vois olla Tanskalais-ruattalaisia pihakoiria, ja nimet olis Sulo ja Onni (miten nin tarkkaan miätittyä?!) Sin ne koiruuret sais juaksennella vappaana siä mun keltasen (puuvuarattu ja valkoset vuarilaurat, korkeet ja kappeet klasit ja tillaa vaikka muille jakkaa) omakotitaloni pihalla. Sin ne kulkis mum mukanani lämmittämmään sitä rantasaunaa joka ehtoo ja muutenki aina mahrollisuuksiem mukkaan mukana menosa.

Velkaa tiätysti olis, mut ko töistä tianais, ni ei mittään isompia rahaonkelmia olis, ainaki toimeen tulis ja ei kai sitä si enempää tarttiska. Terveys olis kunnosa, mää voisin aina kerran vuaresa käyrä ilmastohoitomatkalla ja se pitäs nahkan kunnosa nin ettei tarttisi mittään kovempia lääkkeitä käyttää.

"Varamukulat" eli kummipojjaat ja sim muut kakarat joitten kans mää ruukaan olla tekemisisä on sij jo viis vuatta vanhempia. Vanhempi kummipoika sij jo herraisä 13 vuatta! Toivottavasti siv viä olisin yhtä paljo (mitä ny etäisyyksiltä pystyy) tekemisisä ja vanhemman täti-ihmisen seura kelpais erelleenki ;-)

No eiköhän tosa nyj jo si ollu suunnitelmia, tai oikeestans nää tais kyl olla enempi unelmia ;-) Tartteeki muistaa nämä, ja kattoo menneekö mikkään sinne päinkä!