Joo, tännään oli tosiaan se yks tentti, ja ny ei si ennää oo ko ens keskiviikkona yks esitys, ja sis se on tän vuaren osalta loppu! Äkkiä se si vaan tääki vuasi meni, tuntuu ninko just vasta olis alkanu. Juur mää vasta olin siä Turunpualesa töisä ja nys si alkaa taas kesäruunit. Nym mää si jäänki tänne, ko sain täältä töitä ni ei tarttee muuttaa parin kuukauren välein erestakasi tätä väliä. Tiätysti ny si ei paljoo varmaan kerkee mittään lommaa pittään sillai että kerkeis siälä eteläsä käyrä, mutta on tosa jo pari kaveria luvannu tulla tänne mua morjestammaan! Ni mikäs täälä si ollesa, jos vaan niitä töitä sip piisaa kunnolla.

Mää panin tosa äskön sitä riisipuuroo tulleen, ko mää siittä jo yks päivä kirjotinki ja alko si tekkeen miäli :) Sopaks tein si mustikka-varelmasoppaa, se onki jo jähtymäsä ja mää sitä maistoin etukätteen vähä ni kyl vaan oli mahrottoman hyvvää, vaikka itte sanonki.  Mää ruukaan aika ussein tehrä joko manna- tai si riisipuuroo ja jottain soppaa siihen, ko mum miälestä ne on hyviä ja si ko ne tullee tosa ihan ittestäns. Mulla on meinaan semmonen kerroskattila, ei si pala mairot pohjaan! Semmonen tarttis kaikilla olla, on se nin kätevä vaan.

Täälä on nys si kelikki ollu ihan hyvät, koivuisa on piänet lehret ja ruahikkoki on vihreenä. Em mää silti kamalasti oo tosa takapihallaka ollu, ko on tuulennu kumminki sev verran ettei se ny mittään kovin lämmintä kumminka oo. Ja ko mulla on toi takapiha semmonen spartalaisen yksinkertanen, eli mullei oo siä mittään kalusteita ni oo siinä si! Ei viä viitti missään maasa istua, vaikka on tosa sentäs tommonen laatotus. tarttis jostain löytää semmonen puali ilmanen pöytä ja siihen pari tualia. Ja tiätysti jos oikein pröystäileen alkais, ni ostas rillin sik kans. Paistelis siinä si kaikki herkut lisukkeineen naapureitten kiusaks ja katteuren kohteeks ;)