Mulla piti eilen olla vappaa, mut sik ko tuli yhrelle sairaslommaa, nin mää lupasin tuurata. Mää si miälesäni aattelin, et käyn siinä ehtoolla muutaman tunnin heittämäsä, ja se on siinä si. No ei ollu ihan ninkä... Meiltä nääs oli hajonnu astianpesukone, korjaaja oli soitettu ja se oli luvannu tulla, vaan eipä äijää näkyny. Ei siinä si auttanu ko hoitaa käsipelillä se homma, ja kyl siinä vaan hommaa si oliki... Lasejaha ne si ehtoolla vaan oli, mut konnei siä oo tarkotettu missään mittään sillai käsin pestävän, ni oli vähä onkelmaa järjestää se pesu ja viruttamine! No kyl se siittä si vaan meni seki ehtoo, ja nym mää si oon taas menosa ehtooseen ja orotan ja toivon et se kone olis kunnosa...

Äskön mää kävin kattomasa koirakavereita, ko luakkakaveri pyysi mua appuun. Ovat koko päivän reisusa ja mää si lupasin käyrä pissittämäsä välillä koiruuret jottei tuu mittään isompia vaurioita ;-) Kovin olivat karvakasat tyytyväisiä ja kyl niillä si jo iso hätä oliki, et ihan tarpeeseen se tuli se ulkoilutus!

Huamena olis si taas vappaa, ja mää suunnittelin kaalilooran tekkoo. Kummitätillä o hyvä ohje sihen, ja meinasin sille viä täsä soittaa ja pyytää sen. Mää si tykkään siittä loorasta, vaikkei se mittään sen kummempaa kurmeetaa oo! Viä ko pannee sihen kylkeen vähä pualukka-karpalohilloo, ni johan o hyvvää... Ootteks kokkeillee? Tai si jos olis karviaishilloo, ni seki olis hyvvää sihen. Kaupasta vaan ei tahro semmosta saara ja äiteen tekemät on vähä liian kaukana tähän hättään.