On se Suamen suvi kaunis, ei siittä mihinkä pääse! Nin on nättiä, et mää meen viä kuvia ottaan, jahka saan tämän tehtyä ja kameran patterit larattua!

Mää olin tiätysti töisä aamusta ehtopäivään, ja asiakkaat oli lairasta laitaan. Osa oli torella mukavia ja niitten kans juttu luistiki si oikein kunnolla, ja si tiätysti mukkaan mahtu ne kaks pakollista känniääliöö, jokka pilas mun hyvä tyäviiliksen... Miten se siv voiki olla joillekki nin vaikeeta uskoo, ko sannoo et ny ulos ja mittään ei teitille myyrä?? Ei, ko tarttee vänkätä ovensuusa viä vartti, nin et muut joutuu si siälä tiskillä vartoomaan iät ja ajat. Tiätysti siinä samalla si heitellään puhelimet maahan ja öristään, ja koitetaan vähä iskeekki, ihan vaan varmuuren vuaks, et jos vaikka kumminki irtois. Juu ei irtois, vaikka olisivat ollee selvinki päin! Mää vaan kiitän onneeni, et pääsin jo ny pois, ehtoolla voi olla aika raskasta, ko näitä on viä enempi liikkeellä...

Nym mää si aattelin palkita itteni saunavihralla, jonka mää meen viä hakkeen, ja sim mää saunon oikein ajan kans. En pirä mittään kiirutta mihinkä, töisä saanu juasta ihan tarpeeks tälle päivälle! Siispä koivumettään viä mun tiäni ;)