Vappaan kunniaks mää oon hamstrannu tavaraa syksyä varten kaapit piukkaan! Ostelin ko viimestä päivää sukkalankoja, piirakkavuakan, sukkia, kaurakryynejä, pyykinpesuainetta ja mitä kaikkee viälä. Sim mää ostin tokkosen varelmia ja tein mannapuuroo ja varelmasoppaa. Kyl oli hyvvää, poltin vaan ahneuksisani kiäleni ;-)

Nym mun tarttis vähä siivota tätä kämppää, ko si on taas töitä semmonen pitempi putki et voi jäärä noi kotihommat vähemmälle. Listasa olis tällä hetkellä töitä seittemän päivää putkeen, saas nährä jatkuuko siv viä pitempään ennen vappaapäivää... Mut ei parane valittain, ko aina se on kottiinpäin ja mää voin sip pittää piremmän vappaan ennen koulun alkua hyvillä miälin. Mialummin sillaipäin, ko et olis pari töitä ja pari vappaata vähä väliä!

Aurinkoo pilkistää välillä tualta pilven ravosta, tarttiskos käyrä uimasa viä tällepäivää? Hyvvää se tekis, mut jos menis vasta ehtoommalla ja panis saunan valmiiks päälle et ko tullee siältä ni voi mennä sinne suaraan! Näin mää tairanki tehrä :-)