Taurista johtuen, tuli maattua oikein olan takkaa ja ny on si nin virkee olo että! Mää oon saanu kouluhommiaki tehtyä, ja vaikka mitä. Kyl ny kelpaa, vaikka ei täsä oikeim muu ennä autakka ko tehrä ne tyät, ko palautuspäivät ja tentit pukkaa niskaan kohtapualiin! Välillä ko tosa tuntu, et kaikki on sekasin ja nim paljo tekemistä ettei tiänny mistä olis alottanu, vaan ny on kaikki järjestyksesä ninko pittääki.

Sairaus ei sentäs estäny tunturireisua viime viikolla, pakko sinne oli ittensä änketä mukkaan ko kerta oli luvannu ;-) Täsä siis kuvia siittä reisusta, ja vähä näitä kotonurkkienki ruskaotoksia.

948400.jpg

Tää on otettu tosa kotokarulla, mää koitin ottaa sillai et olis kunnolla toi varjo näkyny ko oli nin pitkänä sihen aikaan päivästä :-D No ei tullu ko yläroppa, mut se sis sai kelvata.

948406.jpg

Tää sit taas on samalta lammelta, ko oon ennenki kuvia pannu. Se ko on nin matala, ni siä toi vesi yleensä aina on tyven et tullee kivoja kuvia. Mää ainaki itte tykkään, tullee nin rauhallinen viilis!

948410.jpg

Koivut oli pakko panna tännekki, ko täm päivän Lapin Kansasaki kehuttiin kuin hiano ruska just täälä suunnalla ny o, ja kuin on koivuisaki punertavia sävyjä! Sem mukkaan semmosia on täälä tosi harvo, ussemminki sais kyl olla ko ovat nin nättejä mum makkuuni. Paljo hianompi ku tavalline keltanen koivu.

948420.jpg

Täsä on si nin nätti maaruska ko olla ja voi, tää on otettu tualta Luastom pualesta. Viä ko olis aurinko paistanu, ni olis saanu hianompia kuvia... Mut mitäs niistä, hiano reisu oli muuten!

948433.jpg

Siä se näkkyy, Luasto, ja säähavaintopalloki, jos tarkkaan kattoo!

948441.jpg

Komia mänty ;-D Olis siältä enempiki niitä kuvia, kaikki tartti tiätysti kuvata, mut nym mää en ainaka enempää niitä tähäm paa. Kattotaan sim myähemmi, jos mää lissään jottain...

Viä riittäis virtaa, jos vaikka muutamar rivin esseetä kirjottas...