Tännään meinaan se si loppuu, se sisällä körssöttäminen. Saas nährä kuin helposti se si käy, tulleeko kamalasti sanomista asiakkaitten kans. Mää kyl luulen et helposti se mennee, ko kesä on ja terassilla saa kumminki polttaa. Eri asia si syksymmällä ko kylmä tullee ja satteet. Tännään mennee muutenki myähäseen, ko tarttee tehrä invis viä si ehtoon päälle. Mulla ei kyl tiätenkä oo mittään sitä vastaan, ko palkan niistäki tunneista tiätysti saa ja huamena onki si vappaa :D

Saas nährä onks siä terassilla tännään kettään, ko täälä on nin kamala tuuli käyny koko päivän. Tiätysti jos se si ehtooks rauhottus, mut vähä mää eppäilen. Taitaa käyrä pohjosesta viä se tuuli, ko on nin kylmän tuntune. Kamala vastatuuli oli ko mää menin kaupasa käymään, ja vissiin saa töihin mennesäki polkee oikein urakalla etteenpäin päästäksens.

Mää oon täsä varronnu kevvään viimisiä arvosanoja, mut eivät oo viä pannee niitä... Olis se kiva tiätää kuin ne om menny ne viimiset kurssit, vois si hyvillä miälin unohtaa koko koulun kesän ajaks. Tosin mää oon luvannu ittelleni päättää sem mun opinnäytetyäni aiheen kesän aikana sillai, et saan si heti syksyllä alkaa sitä tekemään. Saas nährä kuin ämmän käy, hyviä ehrotuksia otetaan vastaan!