Tää päivä onki menny nin rattosasti, et ehrin tänne konneelle nyv vasta ehtopualla. Oon ollu muuttamasa, vaan en omia tavaroitani. Katja, Eero ja rinsessa Ellinoora muuttaa ja mää olin siä auttamasa. Lähinnä pirin rinsessalle seuraa, ja mikäs sem mukavampaa! Tää ko on nin kiltti ja ilonen mukula, ettei mittään määrää. Tyytyväisenä vaan killittellee piäni ihmisen alku, ja välliin juttelee omalla kiälelläns ;-)

Saim mää ittekki eilen aikaseks, pesin klasit ulkopualta ni näkkee tonne pihallekki paremmin ko täsä nää ehtoot pimenee. On ne pitänykki pestä jo iän kaiken, mut konnem mää oo saanu aikaseks sev vertaa ittestäni... Mukamas ollu kiiruita, tai sin nin aurinkoinen keli ettei oo sen takia voinu niitä pestä. No nyl loppu tekosyyt, ja ei siinä si kovin kavvaa mennykkä! Jaa juu, ja sim mää menin taas törsämään rahhaa... Ostin semmosen suaristusrauran tota pehkoo varten, ja kyl nyk kelpaa! Tukka siliää, ja saa tämmänen tumpeloki sen vähä ihmismäisemmän näköseks sillai suht helposti. Ja tuntuu et ostoski oli ihan hyvä, johtoo löytyy vaikka muille jakkaa ja sis se on sev verran kätevän kokonen, et mää saan sen si otettua mukkaani sillai kätevästi. Olis siä ollu semmosia jumalattoman suuriaki, mut millai mää semmosta mukanani raahaisin? Muutenki on sitä tavaraa aina mukana nin että saa selkä vääränä kantaa, saatika sit viä joku klapin kokone suaristusrauta sinne muun sälän sekkaan pyärimään!

Ei kai täsä muuta, ko saunaan vaan ni jaksaa huamena si taas! Mulla on huamenaki viä vappaata, nin meen sinne rinsessan hovviin jeesaamaan ainaki joksiki aikaa :-D