Huh mikä päivä! Ilma ko morsein, ja mää vappaalla. Ilman mittään kiirutta mää kävin Kirkkolammen puistosa jäätölöllä ja kattelemasa sorsia. Niillä oliki kamalasti hommaa, opettivat nuarisoons tavoille ;) Maistelin kesän uusia makuja siä kiskalla, kermalikkööriä ja sim mää otin sitruuna-mansikkaa toisen pallon. Hyviä oli molemmat, se sitruunahässäkkä ehkä parempi, ko oli semmonen kivan raikas tua helteesä.

Siältä mää tein si kävelylenkin kauppaan ja ostin kesän ensimmäiset mansikat! Mää tein niistä semmosen kääretorttu-unelman, mut se ei kyl oikein onnistunu... Tai no muuten, mut se käärö meni vähä murteeseen ja sim mää en ennää saanukka sitä nätisti laitettua millään. Viä en oo maistanu, kais se hyvvää on vaikka ulkonäkö ei nin vakkuutakka ;-)

Puhelimesaki mää oon turissu oikein urakalla, ja viä tarttis äiteelle soittaa konnen kumminka taas ehri ko tyät alkaa. Sunnuntaina mulle tulleeki si oikein viaraita, Marjaana ja kaks miästä, molemmille omat ;) Miähet on kyl kovin karvasia ja nelijalkasia, mut ihania kummakki ja tua elämää tähänki pirttiin vähäks aikaa :D Sen takia mää oonki si koittanu panna vähä paikkoja parraatikuntoon, passaa siv viaraitten viihtyä! Ei vaan milllään malta täälä sisällä kykkiä, ko toi keli ny hellii...