Nin siinä sik kävi, että palkinto kourasa siältä Helsinkistä sai sik kottiin tulla! Ronssia pokattiin ja kamalan hiano reisu oli, viäki naurattaa ko oli nin hauskaa :-D Hyvä porukka meitillä, ja muutenki oli järjestelyt siä suht kommeet. Varsinki se kaala tiätysti, nin hyvvää ruakaaki etten oo eläisäni saanu... Ko sais vähä viä lissää sitä ;-)

Ja aika meni ko siivillä, nin paljo koko ajan oli jottain ettei tarttenu paljoo miättiä mitä tekis. Siv viä ko oli semmone luatsi siinä, joka piti meitistä hualta ja usutti aina seuravaam paikkaan ajoisa. Sai siltä osin sip panna aivot narikkaam, mut sin niisä tehtävisä niitä tarttiki senki erestä... Kovin oli kinkkisiä hommia, varsinki se viimine tehtävä ja ko aikaa ei tiätysti oltu annettu kovinka paljoo. Jollain tavalla mene nes sik kumminki saatiin tehtyä, vaikka ainahan sitä parantamisev varraaki o. Ja uurestans lähtisiv vaikka heti jos vaaj joku pyytäis!

Mää koitaj jottain kuvia tänne jossaiv välisä panna, tosta linkistäki kyl pääsee niitä näkkeen mitä siä on otettu. Ja oom määki siä, vaan mahtaako kettään tunnistaa? Siältä kaalasta ei tua sivuilla ookka mittään kuvia, mää koitaj jos omisa olis semmosia et vois tännekki panna.

Täälä toi kevät tullee kovih hittaal laisesti, siv viä ko pääsi siä eteläsä välillä kattomaan vihreitä ruahikoita ja rookuksia... Täälä ov viä lunta aika kinokset, ja tänäpä nin mahroton pohjostuuli ettei mittään määrää! Hyvä ettei tukka lähteny päästä, hilseet ainaki sai kyytiä ;-), ko mää kävin tua kaupunkisa asioilla.