Ninko mää tosa aikasemmin tänne kirjotin, mulla oli viaraita ja siinä touhusa jäi tää lokkailu vähä vähemmälle! Viime sunnuntaina tuli Marjaana koirains kans ja eilen ne si lähtivät jatkamaan matkaans. Kamalan äkkiä meni se aika, ko kokoajan oli jottain tekemistä tai sip pölöttämistä jostain asiasta :D Olis ne voinee täälä pitempääki mum pualestani olla!

Me käytiin vähä soppailemasa tosa viikolla, mää löysin uuret uikkarit ja tuulipuvun jokka kyl tuliki tarpeeseen molemmat! Ja on se vaan mukavampi käyrä tua kaupoisa kaverin kans ko yksi, sem mää huamasin. On si joku makutuamari nääs siinä kans omien silmien lisäks, ja voi si saara paremmat perustelut mitä vasten joku lumppu tarttis välttämäti ostaa :D

Ja kyl oliki si eilen ehtoolla tylsä tulla töistä kottiin, konnei ollu kahta ilosta hännän heiluttajjaa mua vastaanottamasa... On ne vaan si nin ihania, Sakari ja Oskari meinaan. Paanki tähän heti kuvia, ni voitte si itte toreta saman asian ;-)

Täsä on Saku uimasa, se poika on ihan kaheli ton veten perrään, hakis keppiä varmaan toista tuntia jos joku vaan viittis sille sitä heittää! Osku ei siv vetteen meekkä, vaikka kyl se pesemisestä ihan tykkää, liäneekö sit toi luannon vesi sem miälestä liian kylmää...
735423.jpg

Si täsä Osku kattelee ko velipoika on uimasa, vähä ninko vahtii ja on päällysmiähenä rannalla.

735431.jpg

Kyl mulla näitä kuvia olis tiätysti vaikka kuin paljo, mittään muuta ottanukka ko koirain kuvia :D En taira kumminka tätä lokia niillä täyttää, ainaka viä ;)

Joo, mää oon töisä nys sit taas tiätysti ollu, eilenki aamu ja ehtootuurisa, käviv vaan välisä kotona ja tännään on ehtoo. Hiljasta oli eilen, saas nährä mitä tännään sis sannoo, ilma ei ainaka paljoo luppaile ko on nin harmaata ja kylmää. Mennee se aika vaan paljo noppeemmi ko on väkkee kunnolla, eikä ehri kelloo kyttäämään jatkuvasti.

Mää tosa viikolla kamalasti aattelin eri jutuista, et tää tarttee sip panna lokkiin ylös, ja nym mää en taira muistaa mittään! Olis si kumminki tarttenu vaan heti panna ne ylös ko viä muistaa, taitaa rementia iskee jo tällai nuaremmalla iällä...

Mää jatkan, ko muistan jottain kirjottamisen arvosta, mut iso kiitos Marjaanalle ja pojille ko kävitte ja tulkaa sit taas käymään! Mää täälä vartoon :-)