Jaaha, henkisä on selvitty lommailusta, vaikka kyl maar se aika rankkaaki oli ;-D Tuli kumminki nähtyä tuttuja vuasienki takkaa, nautittua mettän keskellä hiljasuuresta, haettua kanttarelleja ja suppiloita samasesta mettästä ja puuhasteltua kaikem mailman pikku hommia. Jaa juu, ja kurvailtua laina-Saapilla ;-D Se vasta oliki kommee peli, harmi konnei tullu otettua semmosta kuvvaa ko vois tänne panna... No siä se vartoo seuraavaa reisua, jos sim muistas ottaa!

Nys se on sim marraskuu alusa, ja täälä ei viä lumesta tiatooka. Mää sitä vartoon ko kuuta nousevaa, vissiin kumminki viikollopun aikana pitäs saara jottain valkosta maaha. Tiätysti si lavvantaiyänä, ko mää oon töisä ja lähren siältä kottiin ni om maa valkosena ja villari sannoo sopimuksensa irti... Olis tarttenu sik kumminki ottaa se Saapi tänne kuskaan mua töihij ja kottiin! No ei vaan, em mää sillä mittään täälä tee, muuta ko rahhaa menis kamalat määrät siittä hualehtemiseen.

Kamalaa kiirutta tää tuntuu tää arki taas olevan, opettajat senku lykkää tehtäviä tuutiin täyreltä ja sil laskut hualehtii siittä ettei parane maaten kotona ko töihin tarttee mennä. Mulla oliki täälä yllätys orottamasa ko kottiin pääsin, meinaan paikallinen enerkiayhtiö oli si ystävällisesti lähettäny parin saran euron tassauslaskun... Ja mää ko miälestäni oon nin säästäny sähkösä, mut ei näemmä auta mittään. Tarttis varmaan hommata se miäs, nin ei haittais vaikka olis pimmeesä ja kylmäsä kaiket ehtoot ;-D