Huh huh juu... Kamalasti töitä, ko tyäkaveri poltti jalkans ja ei si tiätenkä pääse töihin. Mää olin eilen ensin koulusa, sim mää menin yäks töihi ja välisä kerkesin kattomaan soutukilpailuaki jokirannasa! Yliopisto ja ammattikorkee ottivat mittaa toisistans, ja kuis vaan kävi? No me voitettiin tiätysti ;-)

Yä siis töisä, kovalla kiirulla kottiin, saunaan ja maate. Ja aamulla ylös ja avvaamaan paaria... Tiätysti meni siv viä ylitöiks, ko hotellimpualelle tuli porukka joille piti serveerata tervettulomaljat kaikkien taiteen sääntöjen mukkaan. No pääsim mää nys si kumminki tänne kotio, ja huamenna mennään taas! Onneks kumminki vasta ehtooseen, ni saan nukkua univelkojani pois. Pittää näes varautua etukätteen, ko sim maanantaina tarttee taas olla kahreksalta koululla, ja töisä voi mennä myähään...

Tänäpä oliki sis semmone oikein kunnon irioottiasiakas... Tuli sihen tiskille juamista ruinaamaan, mää sanoin et ei käy, et paa tullen huamena uurestans et kattotaan mikä kunto on si. No sehän ei äijälle tiätenkä passannu, hän alotti selvittämmään kuin häntä kohrellaan kaltoin ja hänellä on Parkinssonin tauti ja sen takia hän siinä tärisee ja örisee. En siv viittiny sannoo, et se Parkinssoniko ton viinan hajunki tua. No ei mittään, se lähti siittä, ko oli ensin tiätysti käyny ruikuttamasa respan tätille, et plikka ei myy hänelle viinaa. Respan täti oli vaan tokassu, et meillä on täälä ammattitaitosta väkkee töisä, kyl ne hommans ossaa ;-)

Mää luulin et se homma olis jääny tähän, mut ei tiätystikkä... Mää olin kottiin lährösä jätesäkin, pahvilaatikoitten ja oman käsveskani kans ko tää tullee mua vastaan siä henksupualella ovenkahvan kans! Mää sihen et paas ny tullen si tonne asiakaspualelle täältä könyämästä, ko se alkaa selvittämmään kuin kamala huusholli meillä on, ko ei ovistaka pääse sissään. Ukko siis assuu meillä hotellisa... Mää otin sen kahvan ja sanoin et nyt tuut tonne, selvitettään tää asia. Siinä oli sim meitin ravintolapäälikkö lähellä, ni mää huikkasin sen sihen kans selvittämmään. Ni voitteko kuvitella! Tää miäs oli kyllästyny orottammaan hissiä (vai mahtoks se eres osata käyttää sitä...) ja vääntäny voimalla lukosa olevan oven kahvan irti! Ja siittä tiätysi sissään, ja si ihmetellään konnei tiäretä mistä pois pääsis... Mein päällikkö siv vaan kysy, et ei tullu sim miäleen, et se ovi olis ollu tarkotuksella lukusa...

No juu kaikkia sitä näkkee, mut mää ihan vilpittömästi toivon ettei kyseine herra kovin kavvaa meillä viihry. Mistä näitä aina löytyyki tämmäsiä?