Nin se mailma muuttuu että mää oon ny täälä keskellä mettää lommaa viättämäsä, ja ko on nys si uuret pelit ja rensselit ni passaa lokittaakki! Mää sit tuhlasim mun töisä saarut tipit ja ostin ittelleni kannettavan tiatokonneen ja sihen kylkiäisiks siv viä tommosem mokkulavehkeen! Ja kyl mar tää tääläki pelittää, vaikka kaupasa miäs väittiki ettei varmaan toimi ;-D Parempi näin päin tiätysti! Ja on tää tiätysti vähä hiras täälä, se täytyy myäntää, mut toimii ko toimii kumminki! Viä ko vaan oppis kirjottaan tällä näppiksellä, ko on tottunu pöytäkonneen vähä erilaiseen versioon... Ei kai se si auta, ko kamalasti kirjottaa jottain ni oppii äkkiämpää!

Loma om menny kauheeta vauhtia etteempäij ja huamena mää jo oon taas täältäki lährösä pikkuhiljaa pohjosta kohti, ensin om pari välietappia tosa matkav varrella, ennen ko vallan hyppään junnaan! Kyl mar mää täälä liasusa jo oon ollukki, tarttee se välillä mennä sinne kouluunki ja töihi ettei mee vallan laiskotteluks tää elämä! Vaikka kyl mää viä tänne voisij jäärä, saunomaaj ja ihmettelleen hiljasuutta :-) Ja varsinki, ko tänäpä on ollu hiano ilmaki, ensin tuli lunta oikein kunnolla ni pääsin lumihommiij ja sil loppupäivän paisto aurinko täyreltä terältä! Aurinkolasit olis tarttenu mukkaan ottaa, ko tolla Hörskällä ajelee ni häikii vallam mahrottomasti! Mullon täälä kattos semmone laina-auto käytösä, ja meem mummu risti sev välittömästi Hörskäks ;-) Hyvä piili se o, ei mikkää kukkane välttämäti, mut hyvin se kulkee etteej ja takakkipäi tarvittaesa ;-D

Jaaha, mää meen panneen lissää puita saunan pessään, ettei mee ihan yäsaunomiseks. Muuten olis seki ihan kivvaa, vaan ko huamena tarttee olla ajoisa liikkeellä!