Toi Minz haasto mut tämmöseen, ko tarttee kertoo seittemän vaktaa ittestäns ja sitten haastaa seittemän muuta sihen.

Täsä näitä nys si tullee:

1. Mää pirän maustepurkit kaapisa etiketit etteenpäin ja sin ne on pantu aakkosjärjestykseen.

2. Käyn saunasa joka päivä, tää vissiin on täälä jo käyny ilmiki :D Mulla on psoriasis ja se ei tykkää suihkusa käymisestä ollenka. Mut saunasa ko iho pehmee, ni ihottumaki on paremman näkönen ja rasvat mennee paremmin nahkaan.

3. Mää inhoon imuroimista, vastenmiälistä hommaa meikäläiselle! Aina se johto tai koko imuri jää johonki kiini, tai sis se imuri tulee kantapäille...

4. Tykkään lukkee kamalasti, ja mää oon keränny ittelleni kasan kirjoja. Nyv vaan on tilan ahtaus, eikä paranis ostaa lissää ko ei oikein mahru mihinkä ennää kunnolla. Kirjahylly on tupaten täynä, ja vähä muukki paikat. Sitä ei vaan voi olla ostamati, jos sattuu joku aarre silmiin :D

5. En oo ikänä kuunaan ollu lentokonneesa! Ehkä mää sinnekki viä tästä meen, ko saan noi opinnot loppuun ja rahavarannot antaa peräks. Irlantiin ainaki tarttis päästä käymään... Ja tiätty johonki lämpymäänki olis mukava mennä ihottumia hoitaan.

6. Tykkään tyästäni ihan kamalasti. En ossaa ajatella mikä tyä vois olla parempaa ko toi mitä mää teen, nyv varsinki ko on nin hyvä tyäpaikka.

7. Oon täyrellisyyrentavottelija, ja kaikki tarttis osata heti oikein ja kunnolla. Sim mennee hermot konnen ossaakka ja ressaan itteeni ihan suatta semmosella.

Siinä ne nys si oli. Tää haastamine onki siv vähä vaikeempaa, konnei mulla oikein oo semmosia lokituttuja viä kenet tähän voisin haastaa... Eipä tuo kait mittään haittaa ;)