Vaikka eilen oliki tuplavuaro, nin mää oon täälä ihan virkeenä ja intoo piukasa. Joskus näinki, ja huamena onki sis se kavvan varrottu vappaa. Ja hommaa onki kertyny taas, et siinä se päivä siv varmaan menneeki ko siivoon ja pyykkään. Ovat kumminki luvannee tännekki viä kesäkelejä, et jos viä uimaan pääsis ni hyvä olis!

Perjantaina tuli postilooraan kansanopiston uus kurssitarjonta... Kamala innostus olis, mut saas nährä jääks se si taas harkinnan asteelle ko toi koulu alkaa ja siä kaikemmailman rojektit. Sev verran mää kumminki meinasin, ja jo vähä puhuinki Marin kans, et jos alkais käymään uimasa ko me saaraan se alennuski sihen lipunhintaan. Tosin se si riippuu tosta mun nahkastani, et kestääkö se semmosta plutimista ja loorisa lillumista lainka... Jos eres kerran kävis kokkeilemasa kumminki ;-)

Huivintekelekki on jääny ny ihan huamiotta jo monta päivää, saas nährä tulleeko siittä ikinä mittään valmista... Ja sim mää menin ostaan niitä uusia sukkalankoja, ja niitä tarttis päästä kokkeilemmaan :D Mulla on vaan semmonen sääntö ittelleni ettem mää saa alottaa uutta ennen ko vanha on tehty valmiiks... Ja hammastahnatuupi puristettaan siältä loppupäästä järjestyksesä!