Joo tarttee nyh heti panna ylös, ko sain muutaman sanan tolta Marjaanalta. Mää olin vallan unohtanu semmosenki sanan ko kluuti, vaikka kyl meen äiti si kluutas ja ussein! Ja kluutaa tiätysti viäläki. Meillä se kluuti oli ninko tiskirätti, mutta oli meillä si kans lattiakluuti eriksensä, enneko äitee osti sem mopin :D Voi sitä riamun päivää konnei ennää tarttenu pers pystysä ja polvet verillä lattioita kluutata, senko moppas vaan!

Sis se Marjaana sano semmosen, ko sen äiti, ninko meenki äiti tiätysti, mukulana aina ruakapöyräsä käski et kaapi si se lautases  kans! Ja kaavittava se si oli, ei siinä muu auttanu! Vaikka ei se mittään haitannu, jos vaikka oli jottain hyvvää, ninko vaikka piapoo siinä nokan eresä. Se piapo on siis talkkunaa, ja mun miälestäni se misä on semmosen plikan kuva siinä pussisa on kaikken parasta. Ei vaan oo kyl tullu vuasiin sitäkä syätyä... Ja mahtaako täältä kaupasta just niitä talkkunajauhoja saarakka. Tartteeki pirruuttans oikein kattoo ko meen kaupasa käymään seuraavan kerran.

Mää kävin tosa erellispäivänä ottamasa kuvia tuala jokirannasa, vähä ninko kevvään etenemistä ikuistamasa. Mää paanki tähän näytille, et kyllä tääläki se kevät tekkee tulloonsa, on koivusaki jo sentään silmut :D598376.jpg