Tää on nin epäreilua! Tosa pari päivää täälä sato lunta ja oli pakkastaki kymmenen paremmalla pualella. Mää nautin ja tein kunnon kävelylenkkejä, ko nys se talvi si kunnolla tuli! Ja olev vai... Eilen ko avasin klasin ni vettä sato ko siältä kuulusta Esterin peräosastosta ja mittari lämpymän pualella, ja sama peli jatkuu viäki. Kaikki hianot kinokset taas sulanu ja nin jumalattoman liukasta joka paikasa. No eilen oli sentäs piristykseks se tanssitunti, ja siä kyl murheet ja hualet unohtuu äkkiä ;-) Vaan kiäli keskellä suuta sai sinne mennä ja takasi tulla, ko ei sillon oltu viä kovim paljoo hiakoteltu noita pyäräteitä.

Tänäpä sim mää otin itteeni niskasta kiini, ja oon istunu täsä konneella tekemäsä koulujuttuja ja viäki tarttis jatkaa vaan tairan jättää huamiselle... Kävim mää täsä välisä tua liukastelemasa, mut ei siittä mittään nauttinu sillai, ko nin pimmeetä oj ja kokoajan saa pelätä kaatuvans. Ja sit tiätysti mää siä loskasa ko tarvoin ni sain kasteltua kenkäniki litimäräks... Kummisaappaat sinne vissiin olis tarttenu laittaa!

Ja mää ko meinasin, ko tänne päähän Suamee muutin, että nym mää saan sin nauttia kunnon talvista mikkä kestää ninko talven kuuluuki, vaan ny alkaa vähä hualestuttavalta näyttämään tääki. Kunnon talvee viä ollukka...